in , ,

Bejelentik az Assassin’s Creed Valhalla Forgotten Saga kiegészítő csomagjának megjelenési dátumát

A Ubisoft megerősítette, hogy a rajongók mikorra számíthatnak a rogue-lite módra és a következő ingyenes Assassin’s Creed Valhalla frissítésre.

A legfrissebb játékhírek közül megtudtuk, hogy a Ubisoft bejelentette az Assassin’s Creed Valhalla Forgotten Saga kiegészítő csomagjának megjelenési dátumát. Ez a csomag az 1.0.6-os frissítéssel együtt augusztus 2-án lesz elérhető a játékosok számára. Az ingyenes módot biztosító Forgotten Saga kiegészítő csomag mellett a Sigrblot fesztivál is megrendezésre kerül augusztus 4. és 25. között (augusztus 13. és szeptember 3. között).

Korábban a Forgotten Saga kiegészítő csomag Rogue-lite módjáról részletes előzetest adtak ki, melyben bemutatták annak különböző részeit. A hosszú videóban a játékosok új Assassin’s Creed Valhalla kihívásokkal néznek szembe Niflheimben, a skandináv kozmológia kilenc világának egyikében.

A szóban forgó kiegészítő csomag négy különböző területet tartalmaz, és számos felfedezésre váró titkot kínál a játékosoknak. A trailer a csomag egyéb aspektusait is bemutatta, mint például a feloldási készségek, a továbblépés, a főnökök és a mellékküldetések.

Az Assassin’s Creed Valhalla jelenleg PC-re, PlayStation 5 -re , PlayStation 4- re és Xbox Series X -re érhető el. Az Xbox Series S , az Xbox One és a Google Stadia megtapasztalható. A Ubisoft az Assassin’s Creed sorozat jövőjéről szeretne beszélni a következő Ubisoft Forwardon. Az esemény szeptemberben kerül megrendezésre, és várhatóan az Assassin’s Creed Infinity és a Rift játékokat is bemutatja.

Google: A Stadia nem fog eltűnni

A Season: A Letter to the Future játék megjelenésének késése 2023-ig