in , ,

Alfa színpadra lépett a Dead Space remake-je

A Motive játékfejlesztő stúdió egy tweet közzétételével jelentette be, hogy a Dead Space remake-je néhány hete alfa szakaszba érkezett.

Kétségtelen, hogy a Dead Space remake-je a játékvilág egyik legjobban várt remake-je, amelyet sok rajongó várja, hogy megtapasztalhassa. Ha újra átéli ennek a műnek a fantasztikus atmoszféráját a mai mechanizmusokkal és vizuális effektusokkal, az minden bizonnyal sok izgalmat fog okozni a Dead Space játéksorozat rajongóinak. Idén májusban lehetett hallani, hogy ennek a munkának a folyamata jó ütemben halad előre.

Most a Motive Studio hivatalos Twitter-fiókjában tett közzé egy tweetet, amely megerősítette és bejelentette, hogy a Dead Space játék remake folyamata néhány héttel ezelőtt alfa szakaszba érkezett. Ez azt mutatja, hogy ennek a játéknak a fejlesztési folyamata jól halad, és a játék valószínűleg minden probléma nélkül megjelenik a meghirdetett időpontban.

A közzétett információk szerint a Dead Space játék remake-jében rengeteg előrelépést és fejlesztést láthatunk majd a környezet és a benne lévő tárgyak kialakításában. A dinamikus világítási rendszer jelenléte kettős szépséget ad a játék ijesztő környezetének. Az új atmoszférikus effektusok, az olyan fegyverek hangjának megváltoztatása, mint a Plasma Cutter és a Plasma Rifle stb., csak egy része a verzió számos fejlesztésének. A játék érdekes Zero-G részében is látni fogunk fejlesztéseket.

A Dead Space játék remake-je 2023. január 27-én (Bahan 7, 1401) PlayStation 5 , Xbox Series X platformokra | Xbox Series S és a PC sorozat. A játék konzolos verzióiban látni fogjuk a 3D hangeffektusok támogatását, és nem lesz betöltőképernyőnk. Másrészt ebben a munkában nem fogunk látni az alkalmazáson belüli fizetéseket.

A Maquette idén télen jelenik meg Xboxra és Nintendo Switchre

A Forza Motorsport Corner Mastery rendszerének bemutatása