in , ,

A The Last of Us Part 1 PC-s verziójának megjelenése kis távolságra a PS5-ös verziótól

A The Last of Us Part 1 fejlesztőcsapatának főtervezője kijelentette, hogy a játék PC-s verziója röviddel a játék PlayStation 5-re való megjelenése után fog megjelenni.

A valamikor hivatalosan bejelentett The Last of Us Part 1 játék a PlayStation 5 mellett PC-re is megjelenik, de a Sony még nem közölte a játék PC-s verziójának megjelenési dátumát. A játék rajongóinak továbbra is az a kérdés, hogy mikor jelenik meg a The Last of Us Part 1 PC-s verziója. Jelenleg ennek időpontja nincs kitűzve, de a Naughty Dog stúdió egyik tagja szerint úgy tűnik, ez a várakozás nem fog sokáig tartani.

Egy rajongói kérdésre válaszolva a Twitteren Jonathan Benainos, a Naughty Dog Studios vezető környezeti textúratervezője kijelentette, hogy a The Last of Us Part 1 PC-s verziója “nem sokkal a PS5 megjelenése után” fog megjelenni. Azt persze még nem lehet pontosan megmondani, hogy mennyit jelent a “nagyon hamar”, de jó tudni, hogy a játék PS5-ös verziójának megjelenése és a PC-s platformra való megjelenés között jóval kevesebb az idő. mint az olyan játékoké, mint a God of War vagy a Marvel’s Spider- It will be Man.

A The Last of Us Part 1 játék szeptember 2-án jelenik meg PlayStation 5 -re . Várhatóan a közeljövőben láthatjuk a játék PC-s verziójának megjelenését. A felhasználók a játék megjelenése előtt egy héttel előre feltölthetik a The Last of Us Part 1 részt a Sony PS5 konzoljára, hogy a megadott napon készen álljanak az élményre. A Naughty Dog tagjai azt is elmondták, hogy a stúdió munkakultúrájának fejlődésével a The Last of Us remake zűrzavar nélkül készült el.

 

Tagadják a pletykát, miszerint a The Last of Us skineket a Fortnite-ban helyezték el

A Stray a legnépszerűbb játék a Steam áruházban 2022-ben