in ,

A Stray a legnépszerűbb játék a Steam áruházban 2022-ben

A francia BlueTwelve stúdió első alkotása nyerte a legmagasabb pontszámot a Steam platformjátékok között 2022 elejétől a mai napig.

A Steam Store-ban található játékokat áttekintő és kategorizáló Steam250 beszámolója szerint a játékosokat szerethető macska szerepébe helyező Stray indie játék az első helyet szerezte meg a legmagasabb pontszámmal a felhasználók körében. kevesebb, mint egy hete. Így a platform 2022-es legnépszerűbb játéka lett az átlagos játékos pontszámok alapján.

Ezen információk szerint a Stray által a felhasználók 42 665 szavazatából kapott átlagos pontszám mára elérte a 62,8 pontot a 10-ből. Ez az információ azt is mutatja, hogy a felhasználók pontszámainak több mint 98%-a pozitív vagy 99 volt, és csak a felhasználók kevesebb mint 2%-a nem ajánlja a játék élményét. A felhasználók ennyi pozitív értékelésével a Stray-nek sikerült leváltania a God of Wart a Steamen a népszerű játékok első helyén. A God of War összpontszáma 53 ezerrel és 101 felhasználói értékeléssel 8,56 a 10-ből.

Bár a Stray eddig az első helyen áll a 2022-ben megjelent játékok listáján, az összes Steam-játék összesített rangsorában ez a játék jelenleg a 49. helyen áll. Az összes Steam-játék közül a legmagasabb pontszámot jelenleg a Valve’s Portal 2 birtokolja. A 301 931 szavazatból 8,83-as pontszámmal a Portal 2 előrébb áll, mint a Terraria, a Stardew Valley és a Hades.

 legalacsonyabb pontszámot kapta, immár a 10. helyen áll a legrosszabb Steam-játékok között a felhasználók szempontjából, 37 000 szavazatból 2,56 ponttal. Egyes rajongók azt remélik, hogy az eFootball 2022 az új frissítések és az új szezonfrissítések megjelenésével jobb pozícióba kerül a játékosok eredménylistáján. A három játék, a Flatout 3, a War of the Three Kingdoms és a Rollercoaster Tycoon World is a Steam történetének legrosszabb játékai közé tartozik a felhasználók szemszögéből.

Korábban láttuk, hogy Stray megdöntötte a legtöbb egyidejű játékos rekordját az Annapurna Interactive egyik játékában. Ez a játék több mint 50 000 játékost tudott vonzani egyszerre a megjelenés napján, megdöntve a cég többi játékának rekordját, mint például az Outer Wilds és a Twelve Minutes. Ezek a csodálatos statisztikák sok rajongót szereztek a BlueTwelve kis stúdiónak, és reméljük, hogy a következő meccseiken is hasonló sikereket érünk el.

A Stray kalandjáték jelenleg PlayStation 4-re, PlayStation 5 -re, PC-re, valamint PlayStation Plus Extra és Premium platformokra érhető el.

 

A The Last of Us Part 1 PC-s verziójának megjelenése kis távolságra a PS5-ös verziótól

Bemutatjuk a Street Fighter 6 klasszikus jelmezeit