in , , ,

A The Division sorozat Battle Royale verziójának elkészítésének lehetősége

Amellett, hogy folyamatosan támogatja a The Division 2-t és a sorozat közelgő játékait, úgy tűnik, hogy a Ubisoftnak van egy új Division battle royale játéka is készülőben.

Nyilvánvaló, hogy a Ubisoftnak nagy tervei vannak a The Division-szal kapcsolatban, és úgy gondolja, hogy a sorozat elég rugalmas ahhoz, hogy különféle stílusú játékokat készítsen. Jelenleg a The Division második verziójának támogatása folytatódik, ezzel párhuzamosan zajlik ennek a sorozatnak a Heartland bővítménnyel való ingyenes játékának fejlesztése, illetve megjelent a The Division Resurgence nevű mobiljáték is.

Úgy tűnik, ezzel még nem ért véget a Ubisoft munkája a The Division-szel, és több olyan játék is van a sorozatban, amelyekről a Ubisoft még nem beszélt. A Game Mess Decides podcast egyik epizódjában a híres újságíró, Jeff Grubb nemrég kijelentette, hogy a Ubisoft egy battle royale játékon dolgozik, amely a The Division világában játszódik. Úgy tűnik, ez az alkotás már egy ideje készül, de a megtapasztalható negatív visszajelzések miatt tavaly a gyártást törölték.

De a Hyper Scape játék kudarca után a Ubisoft úgy döntött, hogy visszaadja ezt a játékot; Mert elhatározta, hogy sikeres játékot fog játszani a Battle Royale-ban. Grubb szerint a Ubisoft újrakészíti ezt a munkát, és azt tervezi, hogy néhány Roguelike elemet is beépít benne. A játékról azonban nem áll rendelkezésre további információ, például a célplatformok vagy az ingyenes vagy fizetős megjelenés módja.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a The Division Heartland megjelenése valamikor 1402 áprilisa (2023. április) előtt várható , de figyelembe véve a Ubisoft összes lemondott és elhalasztott játékát, nem lehetünk biztosak ebben a dátumban. késleltetett.

Végül szeptember 19-én (szeptember 10-én) egy Ubisoft Forward nevű eseményt tart a Ubisoft , ahol szó lesz az Assassin’s Creed sorozat jövőjéről, és természetesen más játékokat is láthatunk majd. Meg kell várnunk, hogy a Division sorozat új játékát ezen a napon bejelentik-e, vagy a kiadó cég más időpontot is fontolóra vesz-e a bejelentésre.

 

A Diablo Immortalt több mint 20 millió alkalommal töltötték le

Tagadják a pletykát, miszerint a The Last of Us skineket a Fortnite-ban helyezték el