in ,

A Diablo Immortalt több mint 20 millió alkalommal töltötték le

 telepítették.

A Diablo Immortal a videojáték-ipar egyik legeseményesebb játékának tekinthető. Mellékes abban az értelemben, hogy sok kritikát kapott a felhasználóktól. A megjelenés idején a fejlődés nagymértékben függött az alkalmazáson belüli fizetésektől, hogy elérje a végjátékot, és ez kritikát kapott.

A játék azonban különböző kereskedelmi sikereket ért el. A Diablo Immortal 24 millió dollárt tudott keresni megjelenésének első két hetében. A megjelenés első hetében több mint 10 millió alkalommal telepítették, így a sorozat legnagyobb kiadása (legalábbis a számokat tekintve).

Most új rekordot ért el a Diablo sorozat spin-offja. A Diablo Immortal Twitter-fiókja bejelentette, hogy a játékot már több mint 20 millió alkalommal telepítették minden platformra. Az a tény, hogy a Diablo Immortal ingyenes, minden bizonnyal az egyik olyan dolog, ami miatt sok játékos kipróbálta a játékot. Ebből az alkalomból a Blizzard Entertainment különféle játékon belüli jutalmakat vett figyelembe, amelyeket a játékosok a fiókjukba bejelentkezve kaphatnak.

Mi a véleményed erről a Zumji felhasználókról? Élvezted a Diablo Immortal élményt? A Diablo Immortal már elérhető PC-re, Androidra és iOS-re.

Bejelentjük a Papers mobil verziójának megjelenési dátumát, Please

A The Division sorozat Battle Royale verziójának elkészítésének lehetősége