in ,

A Scorn exkluzív játékának időtartama kiderült

Nemrég kiderült, hogy a felhasználóknak néhány órára van szükségük a Scorn teljesítéséhez.

Az Ebb Software stúdió, a Scorn játék fejlesztője nemrég jelentette meg az új Volume The Pulse-t a Steam digitális áruházában. A The Pulse-on keresztül a produkciós csapat minden hónapban új információkkal látja el a felhasználókat a Scorn játék gyártási folyamatáról és annak tartalmáról.

Az eredeti filmzene-albumról és a játék artbookjáról kiadott információkon kívül a fejlesztőcsapat elárulta, mennyi időre lesz szüksége a Scorn befejezéséhez. A fejlesztők elmondták, hogy a játékosoknak körülbelül 6 órára lesz szükségük a játék befejezéséhez és a rejtvények normál módon történő megoldásához. A játékélmény akár nyolc órát is igénybe vehet.

A Scorn játék változatos és vonzó környezetekkel rendelkezik, amelyek minden bizonnyal felkeltik néhány olyan ember figyelmét, akik érdeklődnek a képernyőképek készítése iránt. Ezért a fényképezési mód jelenléte megfelelő opció lehet ehhez a játékhoz, de egyértelmű, hogy a Scornnak nincs fotómódja.

Ezzel kapcsolatban a produkciós csapat bejelentette: “Arra összpontosítunk, hogy a játékos maximálisan elmerüljön a játékban. Ezért a játék minimális felhasználói felülettel (UI) rendelkezik. Ez az állítás azt jelenti, hogy a fotózási mód hiánya ellenére a felhasználóknak lehetőségük van jó képeket készíteni, amelyeken csak a játék környezete látszik, és nincs hír a különböző felhasználói felület ikonokról.

A Scorn demókból ítélve azt mondhatod magadnak, hogy ez egy AAA termék. Miközben a produkciós csapat ezt mondja erről: “Ez egy független projekt és egy szenvedélyes projekt. Eleinte csak négyen voltunk, és nagyon kis költségvetéssel kezdtük a játékot. Ez annak ellenére van így, hogy idővel nőttünk, és ma már AA projektnek nevezhető.

Közben nem rossz megemlíteni a Soundtrack és a Scorn Art Book által közölt információkat. A felhasználók külön megvásárolva és a játék deluxe verziójának megvásárlásával is hozzájuthatnak a játék soundtrack albumához és artbookjához. A játék filmzenéi két órásak, és a produkciós csapat Aethek és Lustmord segítségével készítette el a Scorn dalait. Másrészt a játék artbook 192 oldalas, és magyarázatokat tartalmaz a mitológiáról, a környezettervekről, a játékfegyver-tervekről és a játékon belüli lényekről.

Scorn játék október 29-én (október 21-én) PC-re és Xbox Series X -re Megjelent az Xbox Series S. A BillinTV YouTube csatornáján meghallgathatod a játék egyik dalát 

Az Assassin’s Creed korábbi innovációs igazgatója csatlakozik Tencenthez

Google: A Stadia nem fog eltűnni