in

A Kirby and the Forgotten Land a legkelendőbb Kirby-játék az Egyesült Királyságban

Az új jelentések szerint a Kirby and the Forgotten Land a Kirby sorozat legkelendőbb játéka lett az Egyesült Királyságban.

Körülbelül három hónap telt el azóta, hogy Kirby legújabb kalandja az Újvilágban megjelent a Nintendo Switch konzolon, és úgy tűnik, ez a játék a sorozat egyik legkelendőbb játéka lett.

A GfK statisztikai cég jelentése szerint a digitális eladásoktól függetlenül a Kirby and the Forgotten Land lett a legkelendőbb játék a szeretett platformer sorozatban az Egyesült Királyságban. Korábban a közzétett statisztikák azt jelezték, hogy a játék megjelenésének első két hetében 1,2 millió példányt adtak el.

A japán The Forgotten Land eladásai is rendkívüli statisztikákkal találkoztak. Ez a játék, amely a sorozat legnagyobb kezdeti eladásait érte el megjelenésének első napjaiban ebben a régióban, eddig körülbelül 800 000 példányban kelt el. Természetesen ez a statisztika nem tartalmazza a játék digitális verzióit, csakúgy, mint az Egyesült Királyságban a játékeladási statisztikák.

Bár még mindig nincs konkrét információ a játék digitális változatának eShop áruházban történő eladásairól, de a Nintendo legutóbbi, májusi pénzügyi jelentésében láthattuk, hogy bejelentették ennek a 3D-nek a 2,65 millió példányos eladási gyűjteményét. platformer játék. Elemzők úgy vélik, hogy ez a szám eddig meghaladta a hárommillió példányt, ezért meg kell várnunk a játékeladások hivatalos statisztikáinak nyilvánosságra hozatalát a Nintendo második félévi pénzügyi jelentésének jövő heti megjelenése során.

A Kirby’s Dream Land, a sorozat első játéka, amelyet 1992-ben adtak ki Japánban, a mai napig a Kirby sorozat legkelendőbb játéka, több mint ötmillió eladott példányával. Most meg kell néznünk, hogy Kirby and the Forgotten Land meg tudja-e ismételni a Dreamland sikerét a következő években.

Ti Zumji felhasználók mit gondoltok erről? Megnézheti Zumji kritikáját is a Kirby and the Forgotten Land című filmről .

Fogyassz 1 gigabájt internetet Halo Infinite többjátékos meccsenként

Bejelentjük a Papers mobil verziójának megjelenési dátumát, Please