in

Játék áttekintése TRAIL OUT

Úgy tűnik, hogy a TRAIL OUT-ot olyan játékok rajongói készítették, mint a Flatout, a Burnout, a Need for Speed ​​​​vagy a Carmageddon, mert sok hivatkozást tartalmaz játékokra és filmekre. Még azt is mondhatnám, hogy az inspirációk olykor túlzások, leegyszerűsítések, és itt sincsenek engedély nélküli autómodellek. A kulcs itt az old school, és ha tetszett a FlatOut, a Grand Theft Auto és a Need for Speed ​​franchise, akkor a TRAIL OUT nagyszerű hódolat és szellemi utódja a 2000-es évek elejének pusztító arcade versenyeinek. Főleg FlatOut.

Ritka versenyélményben, ahol a történet ilyen nagy prioritást élvez, itt szinte komikus kizsákmányolásnak tekintheti, a Trail Out minden, amit a Fast & Furious Crossroads végül nem sikerült megszereznie Természetesen azt is hangsúlyoznom kell, hogy fejlesztőcsapatának, a GOOD BOYS-nak ez az első játéka, és egyben a Crytivo kiadó első belépése a versenyműfajba.

Mint mondtam, van itt valamiféle történeti ív, aminek szörnyű hangja van a karaktereknek. Itt nem találsz könyörtelen próbálkozást a silány történetmesélésre, de az olyan játékok narratív hatásai, mint az NFS Underground 2 és a Most Wanted, nyilvánvalóak. Van egy bosszútörténet, a versenyzők feketelistája, akiket le kell győzni, és meg kell szerezni a nagyra értékelt autóikat. Nem rossz történet, de inkább a Flatout rajongóinak.

Egyes térképek még a Flatoutra is emlékeztetnek, és nosztalgikus érzést keltenek, mások pedig teljesen egyediek. A Trail Out több kontinensen zajlik, és járművek széles választékát kínálja, a 16 kerekűektől a golfkocsikig. Összesen 40 autó közül lehet választani, amelyek különböző kategóriákba tartoznak. Bár van bizonyos szintű testreszabás, ez meglehetősen minimális, és szakaszonként mindössze 3 választási lehetőséget jelent.

Számos játékmódot fedezhetsz fel a Trail Outban, ahol bármilyen típust választhatsz a nyílt meccseken, vagy részt vehetsz egy sor rövidebb, kombós meccssorozat történetében. Versenyzés, Derby és Arcade módok állnak rendelkezésére, amelyek mindegyike apró és kreatív finomításokkal életben tartja a játék képletét. A Darts és a Bowling mód különösen lehetővé teszi, hogy a szélvédőn keresztül kilökje magát, és dartsként vagy labdaként viselkedjen. A Ragdoll fizikája, amelyben a szerencsétlenül járt sofőrök kiesnek autójuk szélvédőjéből, jól sikerültek. Mindaddig jó móka, amíg el nem jutsz olyan keményebb játékmódokba, mint a Hunter és az Escape.

Az események megnyerésével pénzt keresel, az akadályok, környezetek és mutatványok elhárításával pedig rajongókat szerezhetsz. Sokkal nehezebb rajongókat szerezni, és még ha van is elég pénzed, eltiltják néhány prémium jármű vásárlásától, mert a frissítésekhez bizonyos számú rajongóra van szükség.

A játékkal kapcsolatos kritikák közé tartozik, hogy szinte nincs oktatóanyag. Például nem vettem észre, hogy a nitronak több szakasza van a játék végéig. Néha az autó a levegőbe repül, és úgy mozog, mintha papírból lenne, vagy Demolition Derby módban az ellenfelek újraindulnak, amikor falnak ütköznek vagy valami hasonló. Még akkor is, ha az autód megsemmisül, a verseny véget ér, és végül szinte nem kell lejátszani a Mod-okat, és nincs szükség az autók testreszabására.

A grafika nagyon jól néz ki egy indie játékhoz, felismerhető Unreal Engine 4 megjelenéssel. Az optimalizálás is nagyon jól néz ki, és mivel az Unrealon fut, a képkocka sebessége drasztikusan leesik, ha sok környezetrombolás történik. A versenypályák dizájnja fantasztikus, és bár nem teljesen valósághű, de képes átadni az arcade autós játékok hangulatát. Ami a hangzást illeti, a párbeszédek szó szerint annyira rosszak, hogy iszonyatos hangjáték kíséri őket.

Még a feliratok sem egyeznek azzal, amit a karakterek mondanak az esetek 50%-ában, de ez szervesen hozzátartozik a Trail Out általános B-film hangulatához. Ahogy az egy tekintélyes arcade versenyzőtől elvárható, a hangsáv valóban ragyog. Valószínűleg ez egy egész ONLAP album lehet, tele néhány kiemelkedő ismeretlennel, aminek égetően le kell mutatni. Bár a változatosság nem erős pont, rengeteg jó zene található itt.

Jelenleg a TRAIL OUT játéknak sok problémája van, ezek többsége kisebb, és ha követi a játék izgalmát, figyelmen kívül hagyja az összes problémát. Lehet, hogy maguknak az autóknak a szimulált sebzése nem olyan jó, mint a BeamNG.drive játék, de a rendkívül elpusztítható környezet kárpótol. Azt mondanám, hogy itt sok visszajátszási értéket kap, mert nem tud egyszerre túl sok autót tartani vagy kinyitni. A Wreckfest mellett örömmel mondhatom, hogy a Trail Out méltó arra, hogy hordozza a FlatOut sorozat fáklyáját a játékosok új generációi számára, akik vágynak arra a digitális káoszra, amelyet egyetlen Forza vagy Gran Turismo sem remélhet. Nagyon élveztem ezt a játékot, és mindenkinek ajánlani tudom, aki szereti a Flatoutot.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 6.5/10
  6.5/10
 • Zene - 10/10
  10/10
 • Játékmenet - 8/10
  8/10

Játék áttekintése Pecaminosa: A Deadly Hand

Játék áttekintése Garden Life: A Cozy Simulator