in

Játék áttekintése Poosh XL

A Poosh XL egy arcade játék, amelyet az Adamvision Studios fejlesztett, és ugyanaz a fejlesztő adott ki a Steamen 2023. május 8-án. A játékstúdió további szórakoztató játékai közé tartozik a Pivot XL, a Righty Tighty XL, a Bing Bong XL, amelyek mindegyike hasonló esztétikával és hasonló a korábbi adamvision játékokhoz. Emiatt, ha már tapasztaltad a fejlesztő korábbi játékait, akkor ez az új cím teljesen ismerős lesz számodra, és általában hasonló hangulatú.

Poosh XL egy játék, amely egy utazásra visz a lelke mélyére. Olyan ez, mint egy pszichedelikus drogtúra, amit drogok nélkül is átélhetsz. A zene annyira pihentető, hogy olyan érzést kelt az ember, mintha egy felhőn úszna. A grafikák annyira gyönyörűek, hogy úgy érzi, mintha egy Salvador Dali festményen lennél. De légy óvatos, mert ez a játék olyan, mint egy érdekes labirintus, ahonnan nem tudsz kiszabadulni. Bár a tervezés egyszerű, annyira nehéz, hogy kihívást jelent a képességeidnek. Ha fel akarsz jutni a ranglista élére, türelmesnek és kitartónak kell lenned. De amikor megteszed, úgy fogod érezni, hogy a létezés magasabb szintjére léptél.

A Poosh XL egy egyszerű gyakorlat a játékmechanikában, amely a felvétel és a játék megtestesítője. Azonnal érthető és hozzáférhető, de mint a legtöbb nagyszerű játékot, nehéz letenni. Az a tény, hogy szinte minden számítógépen fut, nagy előny. Görgessen felfelé a gomb megérintésével. Nem könnyű, mert a teljesítmény és a szög két változója folyamatosan mozog.

A legtöbb Adamvision játék egyetlen gombos mechanizmust használ, ezért nagyon egyszerű játékmenetük van, ami azt mutatja, hogy hűek a régi játéktermekhez. A Poosh XL játékban a maximális pontszámot kell elérnie, és minden szinten egy gomb megnyomásával mozgatnia kell a labdát. Ebben az esetben nem ütközhet falba, csapdába és ellenségbe, de különféle jutalmakat szerezhet.

Ebben a játékban nem kattinthatsz gondolkodás nélkül. Nem csak az irányjelzőt, hanem az erőskálát is figyelnie kell, és csak abban a pillanatban nyomja meg a gombot, amikor a labda a kívánt irányba van irányítva, és a repülési erő lehetővé teszi, hogy áthaladjon az akadályokon. Engem csak az zavar, hogy állandóan várnom kell, hogy a mutató a megfelelő irányba forduljon és a teljesítményskála elérje, és nincs mód befolyásolni.

Ami a játékmódokat illeti, csak kettő van: a Survival, amely klasszikus játékélményt kínál, és egyetlen fő célod az, hogy minél több pontot szerezz. A második mód, amelyet kihívásoknak hívnak, tizenkét különböző szakaszból áll, és a lehető legrövidebb időn belül kell teljesíteni, hogy pontokat szerezzen.

A többi játéktermi játékhoz hasonlóan a Poosh XL is egy olyan játék, amelynek alapjait bárki megtanulhatja, de nehéz elsajátítani, és a reakciósebesség fontos tényező a magas pontszámok eléréséhez és az akadályok elkerüléséhez. Szerencsére a játék integrálva van a Steam ranglistákkal, ami azt jelenti, hogy összehasonlíthatod a teljesítményedet a barátaiddal és a Steam közösségével. Vonzó kihívás azoknak a játékosoknak, akik szeretik összemérni tudásukat más játékosokkal.

A játék egyik kiemelkedő tulajdonsága a neon művészet stílusa, amely vonzó színpalettákat használ a környezet minél szebbé tételére. Billy Mills is remek zenét komponált ehhez a játékhoz, és remélem, további játékokhoz is komponál.

Röviden, a Poosh XL egy másik nagyszerű gólvadász játék, amelyet az Adamvision Studios kreatív fejlesztő fejlesztett ki. A játékmenet egyszerű, nehéz elsajátítani, de teljesen szórakoztató és addiktív. Az integrált ranglisták lehetővé teszik pontszámainak összehasonlítását másokkal, és arra is ösztönöznek, hogy jobb eredményeket érjen el, függetlenül a választott módtól.

Ebben a játékban a hibátlan teljesítmény kihívást jelent. Sokat meghaltam, és ez általában zavar más játékokkal, de ez itt igazságos. Nem megy túlzásba, és leköt. Körülbelül 6 órába telt, hogy az összes szintet 100%-os módban teljesítsem. De ez idő alatt nagyon jól éreztem magam. Nem tudom, milyen élményben lehet része azoknak a játékosoknak, akik a lehető leggyorsabban szeretnének túljutni a játékon. De a Poosh XL megéri a perfekcionistának. Ennek a játéknak van egy online értékelése is a legjobb általános értékeléssel, ha érdekel. Összességében, ha szereted az egyszerű és szórakoztató indie játékokat, a Poosh XL biztosan neked való.

 

Overall
8.5/10
8.5/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 9.5/10
  9.5/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése Neko Journey

Játék áttekintése King of the Hat