in

Játék áttekintése Piczle Cross: Story of Seasons

A Picross játéksorozatot tartják a Nonogram rejtvényekből származó leghíresebb címeknek, amelyeket kizárólag Nintendo Switchre adnak ki, és eddig számos változata elérhetővé vált a rajongók számára. De tudnia kell, hogy az ilyen típusú rejtvények koncepciója nem kizárólagos a Nintendo számára, hanem a fejlesztő Score Studio a nonogram rejtvények koncepcióját használta, és egy új ötlettel ötvözte legújabb termékében, a Piczle Cross: Story of Seasons nevű termékében. oly módon, hogy egyesíti a Picross sorozat lenyűgöző akcióit és időtlen fejtörőit a Story of Seasons franchise hangulatos atmoszférájával, és egy igazán figyelemre méltó élményt nyújt, ami teljesen megéri.

A Piczle Cross: Story of Seasons egy bájos kis nanogramos játék, amellyel bármikor pihenhet és lazíthat, amikor csak szüksége van rá. Ez egy nagyszerű Picross stílusú játék, nagyon érdekes játékmenettel. Nem rajongok a Story of Seasonsért, szóval ez nem befolyásolja a véleményemet, de a háttér díszletek és a zene érdekes hangulatot ad, ami dicséretet érdemel. Ez a játék minden bizonnyal egy újabb értékes és élvezetes cím lesz a műfajban, különösen azoknak a rajongóknak, akik szeretik a jó farmszimulációt.

Nagyon szeretem, hogy minden egyes megoldott rejtvény “feloldja” a mezőgazdasági tárgyakat, amelyek a háttérben virágoznak és fejlődnek a fejlődés során. Valójában minden rejtvény természetesen különböző mezőgazdasági eszközökön és terményeken alapul, és nagyszerű, hogy a farm megjelenése megváltozik a rejtvények megoldása során. Még azok is, akik nem ismerik a nonogram rejtvényeket, megtalálják az utat a bevezető videós oktatóanyagnak és a számos kisegítő lehetőségnek köszönhetően.

Ha még soha nem játszottál nonogram kirakós játékkal, a szabályok nagyon egyszerűek. Minden rejtvény egy üres rácsból áll, amelynek méretei 5×5-től 20×20-as négyzetig változnak, ezt a rács felső és bal oldalán lévő számok által meghatározott szabályok szerint kell kitölteni. A számok azt jelzik, hogy egy sorban vagy oszlopban hány négyzetet kell kiszínezni. A táblázat teljes hosszát kitöltő nullák és számok mindig a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a kezdésnek. Tehát azt javaslom, hogy kezdje ezzel az epizóddal, hogy lássa, hol egyeznek a számok. Az egyetlen probléma az, ha túl sok szám van egy sorban vagy oszlopban. Ebben a helyzetben legalább egy üres négyzetnek kell lennie a számcsoportok között.

Több mint 300 rejtvény létezik, és bármelyikkel játszhatsz, amivel csak akarsz. A játék témája a gazdálkodás, így a legtöbb megoldás azt ábrázolja, amit egy farmon találni. Egy sor népszerű mezőgazdasági játékhoz is kapcsolódik, például a Story of Seasons sorozathoz, amely az Almanachban látható, amelyet lassan megtöltenek képekkel. A móka az, hogy a háttérben lévő farm változik és növekszik, ahogy néhány rejtvényt teljesít.

A játék kedvenc funkciója a rejtvénybeállítások, amelyek lehetővé teszik a játékélmény megváltoztatását. Engedélyezheti a sorok és oszlopok nullákkal való kitöltését, a teljes számozást, sőt az automatikus javítást is, ha rossz négyzeteket tölt ki. Ez a játékot minden képzettségi szinten játszhatóvá teszi.

Piczle Cross játéknak számos kiegészítő funkciója van, amelyek segítenek megoldani a rejtvényeket, de ez nagymértékben csökkenti a játék élvezetét, és nem tudjuk fejleszteni a gondolkodási képességünket, ezért javaslom a segédfunkciók kikapcsolását. De ne becsüld alá a játék rejtvényeinek nehézségét, az első öt szint kezdőknek szól, gyakorláshoz, és a tizedik szinttől jobb leszel.

A játék grafikája igazán csodálatra méltó, és ha rajongója vagy a Story of Seasons sorozatnak vagy a Harvest Moon játéknak, biztosan élvezni fogod ennek a játéknak a grafikáját. A játékvilág kialakítása terén vidám és kellemes színpalettákat alkalmaznak, ami nagyon jó hangulatot varázsol a közönségben. A 3D-s farm háttér ennek az esztétikumnak egy másik aspektusát is kiegészíti. Emellett nagyon élveztem a hangsávot is. A dalok jók voltak, többnyire a Story of Seasons játékokból vették át, és talán nem is voltak túl feltűnőek, de egy ilyen rejtvénycímhez tökéletesek voltak.

Összességében nagyon ajánlom a Piczle Cross: Story of Seasons játékot minden Picross/Piczle/Nonogram rajongónak, és ha még nem ismeri a nonogram rejtvényeket, ne féljen, nagyon könnyen érthetőek, és ez a játék kiváló lehet. bevezető.Nagyszerű nekik. A játék rengeteg tartalommal rendelkezik, és megéri az árát, és határozottan az egyik legjobb Picross játék, amivel eddig Nintendo Switch-en játszottam, gyönyörű és színes grafikával és kellemes zenével a népszerű Story of Seasons sorozatból. Imádom a picross/nonograms rejtvényeket, így a Piczle Cross a kettő tökéletes kombinációja.

Overall
8.4/10
8.4/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 9.5/10
  9.5/10

Játék áttekintése Stealth Blade

Játék áttekintése One more Dungeon 2