in

Játék áttekintése Nature Escapes Collector’s Edition

A természetbarátok rejtett tárgyú játéka, a Nature Escapes kiváló minőségű látványt és valósághű képeket hoz, valamint egy tisztességes és magával ragadó kirakós játékot, amelyet érdemes legalább egyszer kipróbálni. A játék 2022 végén jelent meg PC-re, néhány hónap múlva pedig 2023. január 26-án a Nintendo Switch tulajdonosok számára Nature Escapes Collector’s Edition néven. Ez nem egy tipikus rejtett tárgyú játék, és leginkább rejtett tárgyjelenetekkel rendelkező kirakós játéknak tekinthető – az attól függ, hogy ez jó dolog-e vagy sem, attól függ, hogy mit keresel. De összességében ez egy jó játék, de unalmassá válik a hosszú munkamenetek során, és azt javaslom, hogy rövid időn belül kezdje el. Mert unalmassá, sőt unalmassá válhat.

A játék gyönyörű grafikával, megnyugtató akusztikus gitár-stílusú hangsávval, sok rejtvénylel és sok rejtett tárgyjelenettel rendelkezik, amelyek rövid ideig szórakoztatják Önt, és valójában csekély visszajátszási értéke van. Más tipikus rejtett tárgyú játékokkal ellentétben a Nature Escapes-nek nincs története, hanem egy sor természet témájú rejtvényre összpontosít. Ez a játék egy olyan utazásra visz, amely tele van kézzel készített képekkel, amelyek a természet szelídíthetetlen csodáiról szólnak, és addig kell díszítened a kertedet, amíg egy csomó gyönyörű növény és virág nem lesz belőle. Ebben a játékban több mint 70 rejtett tárgyjelenet található, így összesen 24 játék (20 plusz 4 bónusz) Európától, Ázsiától Amerikáig terjed a világon, és a játék nagy részét alkotják.

Ezek a jelenetek állatokat és tárgyakat tartalmaznak, amelyeket meg kell találnod, mindegyikben bónusz feladatokkal találhatsz egy Polaroid fotót és három alakváltó tárgyat, amelyek mindegyikét 100%-ig meg kell találnod. Mivel a Nature Escapes nem rendelkezik versenymóddal, van pontszámszorzó rendszere. Ha több elemet talál egy jelenetben, ez megsokszorozódik, és a pontszám a végén növekszik. Ezenkívül a 24 rejtett tárgyjelenet mindegyike számos rejtvényt tartalmaz, amelyeket általában a képhez illőként mutatnak be, és egyes esetekben egy kép színezését is tartalmazzák.

A játék felülete jól megtervezett, tipikus, már-már gyermeki rajzfilmstílusban, könnyű animációval, amely egészen modern érzést kelt, oly módon, ahogyan egyes Hidden Object játékok nem. Nem találkoztam semmilyen problémával a játék közben, és a játék zökkenőmentesen futott összeomlások és hibák nélkül. Szinte minden modern eszköz kiváló minőségben és gördülékenyen tudja futtatni ezt a játékot. Vizuálisan ez a játék az egyik leglenyűgözőbb valósághű rejtett tárgy, amivel valaha játszottam. A legtöbb környezet kiváló minőségű renderelt jelenetekből áll, amelyek kiváló minőségű eszközöket tartalmaznak.

Összességében vizuálisan a Nature Escapesben minden összhangban van a természettel, amit igazán élvezetes nézni. A rejtvények és a tervezési részek hátterében fényképek találhatók – a havas erdőktől a naplementékig és a tengerig, mindezt a lehető legrészletesebben megjelenítve. A játék kirakós részét alkotó összes kép nagyon jó minőségű és gazdag színekkel rendelkezik, amelyek minden játékos figyelmét felkeltik. Még néhány ilyen kép is annyira természetes, hogy használhatja őket asztali háttérként. A játék filmzenéje nagyon szép, és ez egy nagyon könnyed akusztikus gitárdal, amit eleinte nagyon nyugodtnak és álmodozónak tartottam, és szerencsére később valósággá vált.

Összességében nehéz izgulni a Nature Escapes Collector’s Edition miatt, mivel a cím érzelmileg egyáltalán nem lebilincselő – nincs történet, és a játék csak egy sor digitális rejtvényből áll, amelyek csak korlátozott ideig érhetők el. te. Ez a játék nem hasonlít a legtöbb rejtett tárgyú játékhoz, amelynek története és néhány felfedező eleme van. Azt javaslom, hogy a Nature Escapes játékot rövid sorozatokban játssza le, nem pedig hosszú szakaszokban, és a lejátszás sebességétől függően körülbelül 3-5 órát vesz igénybe. Könnyedén megszerezheti az összes eredményt ezen az időn belül. Néhány jó funkció, például az évszakválasztás, lehetővé teszi, hogy gyorsan visszakeress az elveszett gyűjthető tárgyakért, így elragadóan egyszerűvé válik az elveszett jutalmak törlése a játék végén. Minden természetrajongónak és a kalandstílus, különösen a rejtett tárgy műfaj iránt érdeklődőknek ajánlom ezt a címet legalább egyszer eljátszani.

Overall
7.8/10
7.8/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése Dogurai

Játék áttekintése Match Ventures 2