in

Játék áttekintése Bumblebee – Little Bee Adventure

Az EpiXR Games stúdió az egyik legproduktívabb stúdió az egyszerű és pihentető játékmenettel rendelkező játékok fejlesztése terén, amely számos játékot adott ki más konzolokra, köztük az Xbox One-ra is. Ha már játszotta ennek a stúdiónak valamelyik korábbi művét, akkor ismeri ennek a cégnek az általános játékmenetét. A stúdió legújabb játékai közül megemlíthető az Aery franchise és a Paper Flight páros, mindkettő az elmúlt évek legjobban sikerült független játékai közé tartozik, amelyek igazán különleges kikapcsolódást nyújtanak. A Bumblebee – Little Bee Adventure az EpiXR Games stúdió által kifejlesztett legújabb játék, amely ugyanazt a sikeres formulát követi, mint a stúdió korábbi játékaiban, az elme megnyugtatására és a harag elengedésére összpontosítva. Ez a játék egy pihentető és történetvezérelt felfedező kalandot kínál, amely elmerít egy méh kalandjaiban.

A Bumblebee – Little Bee Adventure minden tekintetben nagyon hasonlít az EpiXR Games többi játékára, de számos olyan problémája van, amelyek kizárják a kikapcsolódás lehetőségét. A játék történetének részében te irányítasz egy kis méhecskét, amint új otthont keres. Folyamatosan haladsz előre, és változatos és gigantikus környezetben kalandozol. Az Ön célja minden szakaszban az, hogy megtalálja és összegyűjtse a környezetben szétszórt tudásdarabokat.

Útközben izgalmas és vonzó területeket fedezhet fel és fedezhet fel. A történetsort vers formájában magyarázzuk el minden szakasz elején. Bár ez a játék nem történetorientált cím, a játék cselekménye célt ad a játék általánosságának, és kihozza azt az értelmetlenség és az abszurditás állapotából. Ennek a játéknak a játékmenete nem igényel képzést, és teljesen sima és egyszerű. A kezelőszervek néhány speciális gombra korlátozódnak, amelyeket nagyon könnyű megtanulni.

Sajnos a méhek alapmozgási sebessége nagyon lassú, másodsorban nincs kellő sebességnövelés a területek körül. A tudásszilánkok is növelik a sebességet, de bizonyos esetekben nem. A játék másik gyengesége a játék utolsó darabjának megtalálása, így bizonyos szakaszokban sok időt kell tölteni az utolsó elem megtalálásával, ami egy idő után nagyon unalmassá válik. Valójában minden kissé lassúnak tűnik ebben a játékban, és ritkán van lehetőséged felgyorsítani a dolgokat.

Összesen körülbelül 10 szakasza van a Darázs – Kis Méhkaland játéknak, ahol a tudásdarabok összegyűjtését tekintik minden szakasz fő céljának, és csak az összes összegyűjtésével juthat a következő helyre. A képernyő tetején található egy energiasáv is, amely egy gomb megnyomásával aktiválható, és ekkor egy bizonyos sebességnövelést mozgat. Ennek a sávnak a kitöltéséhez minden szakaszban energiabájitalnak nevezett tárgyakat kell találnia, amelyeket bizonyos esetekben nehéz megtalálni. Másodszor, a szinteken aranyvirágok vannak elrejtve, amelyeket jutalomként gyűjthetsz a szakaszok rejtettebb részeinek felfedezéséért.

Ami igazán csodálatra méltó ebben a játékban, és ezért szeretném megdicsérni a fejlesztőket, az a játék gyönyörű tája, amely valóban felülmúlta az elvárásaimat. A kezelőszervek meglehetősen intuitívak és egyszerűek, és bizonyos szakaszokban jó sebességérzetet tapasztalhat. Azonban nincs elég sebesség a dinamikus játékmenethez, és ez az egyik gyengesége. A játék nem kér semmi bonyolultat, csak dőljön hátra és repüljön teljes kikapcsolódással. Ehhez a kielégítő érzéshez egy kellemes hangsáv társul, ami szintén dicséretes, ezért ennek a játéknak a hangsávja az, amire támaszkodhat a pihentető légkör megteremtésében.

Bumblebee – A Little Bee Adventure hasonló címet próbál adni az Aery franchise-nak, de nem sikerül, és csalódást okozhat. Bár a játék vizuális effektusai, pihentető játékmenete, környezeti változatossága és gyönyörű hangsávja felkelti a figyelmet, a játék mozgásrendszere nagyon gyenge teljesítményt nyújt, és a repülés és a mozgás gördülékenysége nagyon fájdalmas. Azt javaslom, hogy játsszon ezzel a játékkal, és pihenjen egy munkanap után. Ezzel a játékkal megismerheti magát egy kis méhecskével, csendes és kimért életét. Bár ennek a játéknak számos hiányossága van a különböző részeiben, mégis ajánlom.

Overall
7.4/10
7.4/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 6.5/10
  6.5/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése Match Ventures 2

Játék áttekintése Gigantosaurus: Dino Kart