in

Játék áttekintése Ghostbusters: Spirits Unleashed Ecto Edition

A Szellemirtók filmsorozat a 80-as évek egyik legnépszerűbb és legemlékezetesebb filmje, amelyben számos szellemvadásznak kell együtt dolgoznia, hogy megszabadítsa New Yorkot a szellemek okozta problémáktól. Mivel ennek a sorozatnak az elmúlt években új verziói jelentek meg, természetes, hogy videojátékok sorozatát is kiadják. Ezek közül a játékok közül a legújabb a Ghostbusters Spirits Unleashed, amelyet az IllFonic fejlesztett ki, és 2022-ben adták ki az összes új generációs eszközre.

A játék által hozott nagy sikernek köszönhetően a fejlesztők több további tartalmat vagy DLC-t adtak ki hozzá. Emiatt megjelent a játék teljes verziója Ghostbusters: Spirits Unleashed Ecto Edition néven új generációs konzolokra, köztük a Nintendo Switchre, amely tartalmazza az eredeti játékot és mind a négy DLC-t. Ez egy szórakoztató többszereplős játék, amely minden képzettségi szint számára kiváló, és izgalmas 4v1 csatákat kínál a sorozat rajongóinak.

 

A Ghostbusters Spirits Unleashed a Ghostbusters játék, amit mindig is kerestem, és lehetővé teszi számomra, hogy személyre szabjam szellemvadászaimat és felszereléseiket, mielőtt szellemekre vadásznék a barátaimmal. Számomra ez a játék úgy játszik, mint a Dead By Daylight fordítva, négy hős, a Ghostbusters, akik egy szellemre vadásznak, és különböző szinteken keresztül hajtják végre. Valójában ez a négy ember megpróbál levadászni egy szellemet, amely egyedi helyszíneken kísért aszimmetrikus többjátékos csatákban (online vagy offline). A játékosok fejlődésével kozmetikumokat és frissítéseket nyitnak meg a Ghostbusters és Ghosts számára, hogy fejlesszék játékélményüket.

A játék története az Afterlife verzió eseményei után játszódik, emellett a 80-as évekből származó eredeti Szellemirtók rajzfilmből adaptált tartalom is található. De teljesen egyértelmű, hogy ennek a játéknak a fő hangsúlya a játékmeneten van, ami igazán szórakoztató.

Ez egy 4v1 játék, ahol része lehetsz egy szellemvadász csapatnak, akik szellemeket próbálnak elkapni, vagy egy szellem szerepét vállalva megpróbálják megijeszteni az összes gyalogost, és lényegében átvenni a helyet. Véleményem szerint a játék legjobb tulajdonsága, hogy van benne egy bot, ami azt jelenti, hogy csak a barátaiddal játszhatsz anélkül, hogy más összeomlásokkal kellene játszani. A bot funkció akkor is működik, ha szellemként játszol. Például szellemet játszok a barátom és három másik bot ellen.

Egy másik nagy plusz, nincs mikrotranzakció! Valójában a kozmetikumokat és a frissítéseket a játék során szerezheti meg. Ez azt jelenti, hogy nem igazán frissítenek, mert többnyire különböző kitöltésekkel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy nem kaphatsz frissítéseket, de továbbra is ugyanazon a játéktéren lehetsz, mint valaki, aki mindegyiket feloldotta. Általánosságban elmondható, hogy a Ghostbusters Spirits Unleashed – Ecto Edition játékmenete lehetővé teszi, hogy a játékosok egyedül vagy akár négy barátjukkal élvezhessék a játékot, és van egy online és offline egyjátékos mód is, robot által támogatott játék formájában, ami valóban izgalmas.

Mind a Ghostbuster, mind a Ghost játékmenete kielégítő, mindkettőnek megvannak a saját játékstílus-preferenciái, amelyek megkülönböztetik őket egymástól, de mindkettő ugyanaz. A játék gyönyörű és 3D-s grafikája lenyűgöző színekkel és vizuális effektusokkal kísérve az egyik legvonzóbb 3D-s képet hozza. Emellett a karakterek hangjátéka is igazán hibátlan és csodálatra méltó.

Technikailag soha nem találkoztam kisebb hibával vagy problémával, a meccsek gyorsan betöltődnek, és a játéknak van egy rajzfilmszerű esztétikája, amely hosszú távon is megállja a helyét, bár időnként észrevettem némi zavart, amikor a jelenetek átirányítják a sztorit. mondta. Van néhány vizuális hiba is, amelyek száma kevés, és végül a cselekmény teljesen kiszámítható.

Végül a Ghostbusters Spirits Unleashed – Ecto Edition a legjobb licencelt aszimmetrikus többjátékos játék, amivel valaha játszottam, összehasonlítva a műfaj legnépszerűbb játékaival, mint például a Friday the 13th, az Evil Dead és a Predator: Hunting Grounds, rengeteg karakterrel, hétköznapi családbarát légkör, lehetőség offline és kooperatív együttműködésre.

A legfontosabb, hogy szórakoztató, változatos játékmenettel és opcionális online (a játék teljesen egyjátékossal játszható!) sztorimóddal, referenciákkal és rajongói szolgáltatással, sok feloldható skinnel a karakterszerkesztő számára, különféle szellemekkel különféle képességekkel, arzenál frissítésekkel, EXP-vel feladatokat. Ez a játék igazán élvezetes, különösen a franchise rajongói számára. Az egyetlen hátránya a grafikus motor szokásos optimalizálása. A legjobb az egészben, hogy olcsó áron kapható, úgyhogy azt javaslom, hogy próbálja ki.

Overall
8.4/10
8.4/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Vlad Circus: Descend Into Madness

Játék áttekintése Varenje – Don’t Touch The Berries