in

Játék áttekintése Carry Onward

A Carry Onward egy olyan játék, amely szerintem a hallgatás erejét hangsúlyozza. Nem oldasz meg rejtvényeket, és nem alkotsz megoldásokat problémákra. Ehelyett arra kérik, hogy egyszerűen hallgassa meg, ahogy egy férfi gyászol felesége elvesztése miatt. Általában nem szeretem az atmoszférikus játékokat, de volt valami ebben a játékban, ami igazán vonzott. A feltevés, bár egyszerű, már a kezdetektől fogva magával ragad, és úgy érzi, nagyon kötődik ezekhez a kitalált karakterekhez.

Szeretem az érzelmekkel teli történeteket tartalmazó rövid- és történetjátékokat, és igyekeznek támogatni a kis fejlesztőket, de ebben az esetben sajnos nem tudom ajánlani a játékot. A játék története nem elég jó a nem létező játékmenet hordozásához.

A rövid hosszon kívül nagyon élveztem ezt a játékot! Ez a játék az ujján viseli a szívét, és ezt tiszteletben tartom, és ha valaki elveszítette szeretteit, vagy olyan élményben volt része, mint Thomasé, ez a játék megnyugtató és hasznos élmény lehet számára.

A Carry Onward játékmenete magában foglalja az oda-vissza járkálást, a dobozok felszedését, a tárgyakkal való interakciót és a főszereplő emlékeinek felfedezését néhány belső párbeszéd lehetőséggel. Valójában “választások” abban az értelemben, hogy kiválaszthatod, hogy mire fókuszálj, vagy hogy a főszereplő hogyan vélekedik bizonyos dolgokról.

Annyira minimalista, hogy alig interaktív. Még egyszer, mindegy, nem baj, ha a játék jó történetet mesél el. De az utolsó rész kulcsfontosságú. A játék rövid futamidejének köszönhetően a játékosok gyorsan megváltoztathatják a hozzáállásukat a többi futáshoz. Kölcsönhatásba léphet a házban lévő tárgyakkal és képekkel, és bármelyiket választja, három lehetőséget kap, amelyek közül csak az egyik kapcsolódik a Thomas elméjében zajló emlékekhez.

A játék után az jutott eszembe, hogy a különböző ambiciózus indie játékfejlesztők körülbelül egy évtizede azon gondolkodnak, hogy komoly problémákat (jelen esetben szomorúságot) fedezzenek fel a Gamesben, csak annyi kell, hogy egy játék nagyszerű és méltó legyen. a dicséret. Úgy tűnik, hogy a tényleges végrehajtás nem kap különösebb figyelmet. És (ahogy az ehhez a szálhoz tartozó értékelésekből kiderül), sok játékos van, aki soha életében nem olvasott könyvet vagy tanult jól komoly tárgyakat, ezért köszönnek minden pusztán ragyogó erőfeszítést.

Sajnálom, ha a Carry Onward a fejlesztő személyes tapasztalatain alapul, tehát valójában minden róla szól. De ennek a játéknak nincs semmi fontos és jó mondanivalója. Egy szeretett ember elvesztése rossz. Ezzel mindenki egyetérthet. A játék pedig csak ezt a nagyon hétköznapi megfigyelést kínálja, teljesen gyalogos módon bemutatva. Ebben a játékban nincs semmi megvilágosító vagy megdöbbentő az írásban, a hangjáték pedig átlagos. Azoknak a kritikusoknak, akik meghatónak, mélynek vagy érzelmesnek írták le ezt a játékot, meg kell érinteniük a füvet, és olvasniuk kell néhány könyvet.

Vizuálisan ez itt egy felülről lefelé irányuló 3D-s művészet, és sok korlát mellett érdekes választásnak tartottam. Ezenkívül ez a játék valóban ragyog a hangjátékával. A főszereplő hangja nagyon valóságosnak tűnik. Az ilyen szomorú hangvétellel a hangjáték valóban megragadja a játék lényegét, és valóban előreviszi a történetet. Egyedül a játék filmzenéje segíthetett volna érzelmesebbé válni.

Összefoglalva, örülök, hogy több bejegyzést látok a videojáték-médiumban, amelyek komoly témákkal és témákkal foglalkoznak. De ez nem jelenti azt, hogy a kritikák itt véget érnek, és automatikusan dicséretet érdemelnek. A tisztességes játékmenetnek vagy a tisztességes írásnak továbbra is az a standard, amelyet mi fogyasztóként szeretnénk.

A Carry Onward egy szenvedélyes projekt az élet értelméről és a továbblépésről. Nincsenek megszerezhető eredmények, és ez megfelel a játék hangnemének. A játékban választasz, és a jelenet más véget ér. A játék azt a történetet meséli el, hogy emberek vagyunk, életünk hibáival, küzdelmeivel/sajnálataival, és hogyan használjuk fel az emlékeket/kapcsolatokat a motiváció megtalálására. Ha szeretnél egy játékot az élet mélyebb értelmének megtalálásáról, próbáld ki ezt a játékot.

 

Overall
7.5/10
7.5/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése Pine Hearts

Játék áttekintése A Void Hope