in

A Black Panther nyílt világú akciójáték fejlesztés alatt áll

Jeff Grubb ma bejelentette, hogy a Marvel’s Black Panther karakterén alapuló történet- és akció-orientált alkotást készít, és megosztotta a projekt részleteit; Egy munka, amelyet az EA fog megjelentetni.

Nemrég, a legfrissebb játékhírek alatt Jeff Grub , akit a játékipar egyik kiemelkedő újságírójaként tartanak számon, ma a Game Mess Mornings YouTube podcast alatt bejelentette egy történetközpontú, akció-orientált és nyitott világú munka kifejlesztését. középpontjában Fekete Párduc karaktere áll. Úgy tűnik, hogy ez a játék, amelyet az EA fog megjelentetni, egy újonnan alapított stúdióban készül majd, amelyet Kevin Stephens vezet, aki korábban a Monolith Productions csapatát vezette.

Azt kell mondanunk, hogy az említett hatás egy nagyon nagy játék lesz, amely soha nem fog élő szolgáltatást használni. Jeff Grubb szerint ez a termék zöld utat kapott az EA-tól a Starwars Jedi: Fallen Order sikerét követően. Grubb azt állítja, hogy a Black Panther játékban a játékosok átveszik az irányítást egy karakter felett, aki az előző Fekete Párduc halála után edzéssel és erőfeszítéssel szeretné megszerezni ezt a címet, és Wakanda új Fekete Párducává akar válni.

Erről a műről továbbra sincs több információ, és úgy tűnik, várnunk kell a hivatalos bemutatkozásig. Mi a véleményed?

Bemutatjuk a Street Fighter 6 klasszikus jelmezeit

Pletyka: A Skull and Bones sekélyes játékmenettel rendelkezik