in

Játék áttekintése Wanted: Dead

A Wanted: Dead lényegében közelharci kardharc, harmadik személyű fegyveres játékmenet, végtagosztó alapú befejezők, különféle minijátékok és anime stílusú történetmesélés keveréke, amelyet a Ninja Gaiden és a Dead or Alive mögött álló tehetség hozott létre. Sajnos ennek a játéknak jelenleg sok hibája van, és nem tudott megfelelni a játékosok elvárásainak. A nagy és drága címek között olykor kisebb címek megjelenésével is találkozhatunk, amelyek önmaguk egy-egy különleges alkatrészének, vonásának népszerűsítésével próbálják megnyerni a közönséget. A Wanted: Dead egyike volt ezeknek a címeknek, amelyek korai bemutatása óta sokat manővereztek az amputációs rendszeren, a halálos harcokon, a gyors iramú játékmeneten és a befejező lépéseken. De most, a játék megtapasztalása és áttekintése után azt kell mondanom, hogy a trailerekben látott dolgok, mint a délibábok, kívülről nem léteztek, sőt, a játék nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és az egyik 2023 leggyengébb címei.

A játék első gyengéje a sztori tartalmához kapcsolódik, és bátran állíthatom, hogy ebben a címben az egyik legrosszabb történetet éltem át, amit valaha videójátékban láttam. Hannah Stone szerepében játszol, egy elit rendőrcsapat kapitányaként, amely a jövőben Hongkongban játszódik, ahol a testépítés és a kardharc az új trend, és ez az összefoglaló és minden, amit tudnod kell. A játék története teljes káosz. Véleményem szerint nem volt szó valódi cselekményről, csak egymáshoz nem kapcsolódó események és küldetések sorozata, amelyek csak úgy történtek, minden valódi kohézió vagy cél nélkül.

Ami a játékmenetet illeti, a Wanted: Dead egy keverék a kardharc és a fedőalapú lövöldözés és a több helyen való rejtőzködés között. Elbújhatsz egy fal vagy egy tárgy mögé, és legyőzheted ellenségeidet a különböző kiegészítőkkel módosítható géppuskáiddal, vagy közelről közeledhetsz megbízható pengéddel, hogy megbirkózz a támadásokkal, végrehajtsd az ütéseket és a bevágásokat. Használj ellenségeket.

Technikailag a játék szinte optimalizálatlan. Számos képkockasebesség-csökkenést és véletlenszerű összeomlást tapasztaltam a küldetések során. Ezen kívül rengeteg hiba volt, például ellenségek tűntek fel a semmiből, a karakterek ugyanazokat a sorokat ismételgetik újra és újra, elakadtak egy helyen (valamint az ellenségek), szörnyű játékvezérlők, amelyek minden alkalommal változtak, és kísérletezés közben. az Xbox kontrollerrel több olyan problémát is tapasztaltam, amit egy 2013-as játéktól nem igazán vártam. Ráadásul a játék fedőrendszere sem működik megfelelően (az ellenség még mindig mindenféle borító mögül lőhet rád, és néha a gránátjaid is eltalálják a borítót), a kamera ellenőrizhetetlen rázkódása az egyik minijáték futtatásakor. A játék fő problémája az, hogy a zene néha leáll a küldetések során, és az animációs hibák tombolnak.

Hangsáv szempontjából a dalok nagyon jók, mivel a hangsávban megtalálhatók a 80-as évek népszerű pop/rock slágerei, mint a Maniac és a 99 Luftballons, de a rendőrségi zenegépen keresztül hallgatva, ismeretlen okból csak néhányat hallhatunk közben. küldetések és minijátékok. Míg a Wanted: Dead látványvilága elfogadható egy PS3-korszak játékához, a színpadkép sok kívánnivalót hagy maga után. Öt hosszú, lineáris játékszakaszból hiányzik a változatosság, és nem teremtenek emlékezetes pillanatokat. A játék világában találhatsz gyűjthető tárgyakat, de ezek keveset tesznek hozzá a történethez vagy a játékmenethez.

A rendőrőrs egy bizonyos pontig az Ön fő csomópontjaként működik, aránytalanul nagy, és többnyire üres szobákkal van tele, és nincs más célja, mint minijátékok futtatása (amit egyébként a menüből is elérhet). csevegjen véletlenszerű rendőrökkel. Ráadásul a mentési pontok vagy ellenőrzőpontok olyan távol vannak egymástól, hogy néha bosszantóvá válnak. Például hosszú ideig több ellenséggel fog harcolni különböző területeken, és itt jön az igazi nehézség. Ha megöl vagy összezavar egy hiba, a játék nagyon frusztráló lesz, és az elejétől fogva ugyanazokkal az ellenséghullámokkal kell megküzdened. Tetszik az is, ahogy az alkotók megpróbálták valósághűvé varázsolni az ételfizikát, de nagyon makacsnak és rosszul részletezettnek találom őket.

Összességében nagyon csalódott voltam ebben a játékban. A történet gyenge, és a játék számos hibája nagyon unalmassá teszi az általános élményt. Vizuálisan a játék elavultnak tűnik, és erősen aluloptimalizált. Tovább rontja a helyzetet, hogy a fejlesztők 60 dolláros teljes árcédulával álltak elő egy olyan játékért, amely mindössze 5-6 órányi közepes játékidőt kínál. Bár a hangsáv élvezetes lehet, nem elég jó ahhoz, hogy igazolja az egész játék megvásárlását. Ha hack and slash szórakozást keres egy egyszerű történettel, és nem bánja a régi iskola hangulatát, akkor nagyon ajánlom ezt a játékot, mivel rengeteg szórakoztató elemet tartalmaz.

Overall
6.5/10
6.5/10
 • Grafika - 6.5/10
  6.5/10
 • Sztori - 6/10
  6/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 6.5/10
  6.5/10

Játék áttekintése Go! Go! PogoGirl

Játék áttekintése Dogurai